Retourneren

Niet goed, geld terug

Het kan bij online aankopen soms lastig zijn om puur uit de omschrijving en foto’s te herleiden hoe de look en met name de feel van de producten is. De kleur of afwerking kan anders zijn dan verwacht of de afmetingen kloppen niet. Of je bent gewoon niet tevreden.

14 dagen

In elk geval gaan we er vanuit dat je een weloverwogen beslissing hebt genomen. Daarom geven wij de mogelijkheid om producten tot 14 dagen na je aankoop te retourneren. Je ontvangt dan het aankoopbedrag retour. 

Pakket retourneren

Heb je een T-shirt ontvangen dat je terug wilt sturen, stuur dan een mailtje naar shop@3sixtyfive.co met het verzoek tot retournering. U ontvangt dan van ons een retour instructie. Belangrijk: bij het terugsturen verwachten we van je dat je de originele verpakking netjes dichtmaakt met transparante tape.

Terugbetaling van uw aankoop

Wij zorgen ervoor dat de kosten van uw aankoop en eventuele administratiekosten voor de gekozen betaalmethode na ontvangst zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen worden teruggestort.

Afhandeling

Het verwerken van retouren kan maximaal twee weken duren. Zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, storten we het geld terug op je rekening. Erismeerdanvlees.nl behoudt het recht om te wachten met betalen totdat het product binnen is of jij, de klant, hebt aangetoond het product te hebben verzonden. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Voorwaarden

  • Retour aanmelden binnen 14 dagen nadat je het product hebt ontvangen
  • Het artikel compleet, ongebruikt en onbeschadigd retourneren.